Appartement Tiefenbach - 7 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

In de wijk Tiefenbach, boven Aschau im Zillertal, vind je het gelijknamige appartementenhuis Tiefenbach. De skiroute naar Aschau ligt al op 150 meter. Daarvandaan is er een skibusverbinding naar het Hochfügen-Hochzillertal skigebied. Terug naar het chalet kan ook via deze skiroute. Mocht je ook eens naar het Zillertal Arena skigebied willen, de Karspitzbahn vanuit Zell am Ziller ligt op ca. 7 km afstand.
Het dorpscentrum van Aschau im Zillertal ligt op ca. 3,5 km. Hier vind je diverse winkels en restaurants. Voor langlaufers is er op 4 km afstand een loipe. Wandelaars kunnen dichterbij al routes vinden. Verder is er een rodelbaan op 4 km afstand.
In appartementenhuis Tiefenbach vind je meerdere appartementen. Verder is er een skiberging met skischoenendroger en kun je ter plaatse broodjesservice regelen. Via een bergweg kom je bij de appartementen, sneeuwkettingen worden aanbevolen. Bij het appartementenhuis zijn parkeerplaatsen.
Bijgeboekt huurmateriaal haal je op in Kaltenbach, direct onderaan de skilift zit de skiverhuur.

Boekingsinformatie

Ligging appartement tiefenbach - 7 personen

De ligging van "appartement tiefenbach - 7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.