Appartement Dornauer - 6 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Op een zonnige locatie, boven het wintersportdorpje Aschau im Zillertal, vind je de appartementen Dornauer. Het appartementenhuis ligt tussen twee grote skigebieden van het Zillertal; de piste en skilift van het Hochfügen-Hochzillertal skigebied ligt op ca. 7 km afstand. Vanuit Zell am Ziller, gelegen op 6 km afstand, kun je gaan skiën in de Zillertal Arena. Beide skigebieden beschikken over een skischool.
Op ca. 3 km afstand ligt het dorpscentrum van Aschau im Zillertal. Het centrum van Kaltenbach ligt op ca. 7 km. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op 3 km afstand en er is een restaurant op 2,5 km afstand. Ter plaatse is een lokale verkoop van streekproducten.
Appartementenhuis Dornauer bestaat uit drie appartementen, waarvan wij er twee aanbieden. Het gebouw is gelegen tegen een helling, sneeuwkettingen worden aanbevolen. Bij de appartementen zijn parkeerplaatsen.
Bijgeboekt huurmateriaal haal je op in Kaltenbach, direct onderaan de skilift zit de skiverhuur.

Boekingsinformatie

Ligging appartement dornauer - 6 personen

De ligging van "appartement dornauer - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.