Chalet-appartement Annelies - 7 personen

2.8 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Annelies is een rustiek chalet-appartement, rustig en zonnig gelegen op een helling in Aschau im Zillertal, in de wijk Tiefenbach. De dalafdaling (= skiroute, alleen voor zeer ervaren skiërs) naar Aschau (skigebied Hochzillertal-Hochfügen) bevindt zich op ca. 200 meter van het chalet. Vanuit Aschau zijn diverse wintersportgebieden van het Zillertal eenvoudig bereikbaar per gratis skibus (op 200 meter afstand) of auto. Op 6,9 km afstand vind je de skilift van Kaltenbach, die je toegang geeft tot het Hochfügen-Hochzillertal skigebied. Vanuit Zell am Ziller, gelegen op 6 km afstand, kun je gaan skiën in de Zillertal Arena.
Het gemoedelijke centrum van Aschau ligt op ongeveer 2,5 km afstand van chalet-appartement Annelies. Hier vind je o.a. een supermarkt, verschillende restaurants en bars.
Chalet Annelies is onderverdeeld in drie appartementen. Het chalet-appartement beschikt over een gratis Wi-Fi internetverbinding, een gezamenlijke skiberging en is bereikbaar over een bergweg. Sneeuwkettingen worden dan ook aanbevolen. Er is parkeergelegenheid bij het chalet.
Bijgeboekt huurmateriaal haal je op in Kaltenbach, direct onderaan de skilift zit de skiverhuur.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement annelies - 7 personen

De ligging van "chalet-appartement annelies - 7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.