Chalet-appartement Pirchach - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Pirchach is een 300 jaar oude boerderij, rustig en zonnig gelegen op de Distelberg, net boven Aschau im Zillertal. Vanuit Aschau zijn diverse wintersportgebieden van het Zillertal eenvoudig per auto bereikbaar. Op ca. 6,2 km afstand vind je de skilift van Kaltenbach, die je toegang geeft tot het Hochfügen-Hochzillertal skigebied. Vanuit Zell am Ziller, gelegen op zo'n 7,6 km afstand, kun je gaan skiën in de Zillertal Arena.
Het gemoedelijke centrum van Aschau im Zillertal ligt op ongeveer 6 km afstand van chalet-appartement Pirchach. Hier vind je o.a. een supermarkt, verschillende restaurants en bars.
Chalet-appartement Pirchach is met veel hout ingericht waardoor een typisch Oostenrijkse sfeer ontstaat. Het chalet-appartement beschikt over een Wi-Fi internetverbinding, een balkon met een prachtig uitzicht over het Zillertal en is bereikbaar over een bergweg. Sneeuwkettingen worden dan ook aanbevolen. Er is parkeergelegenheid bij het chalet-appartement. Let op: de huiseigenaar woont ook in het huis.
Indien je huurmateriaal bijgeboekt hebt, kun je dit in Kaltenbach, direct onderaan de skilift, ophalen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement pirchach - 6 personen

De ligging van "chalet-appartement pirchach - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.