Chalet-appartement Haas - 13 personen


 
Deel deze accommodatie via:
13
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Haas is een rustiek chalet-appartement met een zonnige en centrale ligging in Aschau im Zillertal. Vanuit hier kun je diverse wintersportgebieden van het Zillertal eenvoudig bereiken. De skibus stopt voor de deur en brengt je binnen enkele minuten naar de skilift van Kaltenbach (ca. 6 km), die je toegang geeft tot het Hochfügen-Hochzillertal skigebied. Vanuit Zell am Ziller, gelegen op ca. 4,3 km afstand, kun je gaan skiën in de Zillertal Arena.
In het knusse centrum van Aschau im Zillertal vind je o.a. een supermarkt, een aantal restaurants en bars. Het dichtstbijzijnde restaurant vind je op ca. 900 meter van chalet-appartement Haas.
Deze typisch Oostenrijkse accommodatie beschikt over een Wi-Fi internetverbinding, skiberging met skischoendrogers, balkon en parkeergelegenheid. De eigenaar woont ook in het huis.
Indien bijgeboekt huurmateriaal haal je op in Kaltenbach, direct onderaan de skilift zit de skiverhuur.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement haas - 13 personen

De ligging van "chalet-appartement haas - 13 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.