Chalet Holiday Home met sauna - 16-18 personen

0.5 / 15 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
18
Chalet.nl logo

Chalet Holiday Home is een uniek chalet voor 18 personen en ligt in Zell am See, in de gemoedelijke wijk Schüttdorf. De AreitXpress ligt op ca. 1,5 km afstand en er stopt een skibus op 500 meter vanaf het chalet. De AreitXpress brengt je naar de Schmittenhöhe, die wel 2000 meter hoog is met pistes voor zowel beginners als gevorderden! Bij de AreitXpress is ook de skischool gelegen.
Het chalet ligt op ca. 1 km van het kleine centrum in de wijk Schüttdorf. Op ca. 3 km afstand bevindt zich het centrum van Zell am See, hier vind je allerlei winkels, restaurants en (après-ski) bars. Ook kun je gemakkelijk naar het centrum van Kaprun (6 km afstand) en de Kitzsteinhorngletsjer (14 km afstand).
Chalet Holiday Home is modern en comfortabel ingericht. Het chalet beschikt over een privé-sauna en infraroodcabine. Tevens is er internet (Wi-Fi) en een skiberging met skischoenendroger. Bij het chalet zijn vier parkeerplaatsen.
Naar alle waarschijnlijkheid zal het skigebied bij Zell am See zelf vanaf 18/04/2022 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas natuurlijk nog wel te gebruiken op de Kitzsteinhorngletsjer bij Kaprun.

Boekingsinformatie

Ligging chalet holiday home met sauna - 16-18 personen

De ligging van "chalet holiday home met sauna - 16-18 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.