Appartement Wildbachhof - 10-11 personen

0.6 / 12 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Direct aan de blauwe piste (Nr. 7 Zeller Skiweg) in Zell am See vind je de mooie appartementen Wildbachhof. De appartementen zijn ideaal gelegen; de dalstations van de Schmittenhöhebahn en de TrassXpress liggen op slechts 250 meter en brengen je naar een hoogte van 2000 meter, midden in het skigebied. De skilift CityXpress is via piste nr. 7 eenvoudig te bereiken. Van en naar het appartement skiën is mogelijk.
Ook de Sonnenalmbahn en de sleepliften Fallegg- en Schmidolinlift met kinderclub liggen dichtbij de appartementen (300 meter). Bij de dalstations van de Schmittenhöhebahn en de TrassXpress bevindt zich de skischool en ook bijgeboekt huurmateriaal haal je hier op! Er is een skibushalte op 50 meter. Het sfeervolle centrum van Zell am See met verschillende winkeltjes, een supermarkt, restaurants en bars ligt in het dal op 1,7 km (ca. 5 minuten rijden / ca. 15-20 minuten lopen / ook per ski bereikbaar).
Wildbachhof bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar verbonden zijn. Alle appartementen zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken o.a. over Wi-Fi. Na een dag op de piste kun je heerlijk ontspannen in de gezamenlijke wellnessruimte (geopend van zondag t/m vrijdag van 16.00 - 20.00 uur) met een Finse sauna, bio sauna, stoomcabine en een relaxruimte. Bij Wildbachhof zijn gratis parkeerplaatsen (naar beschikbaarheid) en er is een skiberging met skischoendroger. Broodjesservice is mogelijk.
Naar alle waarschijnlijkheid zal het skigebied bij Zell am See zelf vanaf 18/04/2022 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas natuurlijk nog wel te gebruiken op de Kitzsteinhorngletsjer bij Kaprun.

Boekingsinformatie

Ligging appartement wildbachhof - 10-11 personen

De ligging van "appartement wildbachhof - 10-11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.