Chalet Zellermoos met sauna - 24 personen

0.8 / 9 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
24
Chalet.nl logo

Chalet Zellermoos is gelegen in Zell am See, op ca. 800 meter vanaf de AreitXpress. Deze skilift brengt je de Schmittenhöhe (2000m) op, met pistes voor zowel beginners als gevorderden! Bij de AreitXpress bevindt zich ook de skischool. Voor langlaufers is er een loipe op ca. 400 meter afstand van chalet Zellermoos. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt al op ca. 500 meter van het chalet en meer winkels vind je op ca. 1 km afstand. Ook restaurants en barretjes vind je op ca. 1 km afstand. Voor nog meer winkels en uitgaansgelegenheden kun je naar het sfeervolle centrum van Zell am See op ca. 3,5 km afstand. Ook Kaprun met de Kitzsteinhorngletsjer is snel bereikbaar.
Chalet Zellermoos is van alle gemakken voorzien. Het chalet beschikt o.a. over negen slaapkamers en in de ruime tuin vind je een sauna. Verder is er een balkon, terras, skiberging met skischoenendroger en Wi-Fi. Bij het chalet zijn parkeerplaatsen.
Naar alle waarschijnlijkheid zal het skigebied bij Zell am See zelf vanaf 18/04/2022 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas natuurlijk nog wel te gebruiken op de Kitzsteinhorngletsjer bij Kaprun.

Boekingsinformatie

Ligging chalet zellermoos met sauna - 24 personen

De ligging van "chalet zellermoos met sauna - 24 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.