Chalet Kirsten - 16 personen


 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

Chalet Kirsten heeft een fantastische ligging op nog geen 50 meter van de piste verwijderd.
Op slechts 200 meter van het chalet vind je meerdere skiliften. De Sonnenalmbahn die je tot bovenin het skigebied brengt, maar ook de Schmittenhöhebahn en TrassXpress die je naar 2000 meter hoogte brengen. Je staat dan middenin het skigebied waar vandaan je perfect de gevarieerde pistes kunt verkennen.
De locatie is ook ideaal voor beginners en kinderen. Er zijn namelijk vlakbij twee korte blauwe pistes met een sleeplift waar je goed kunt oefenen. Hier bevindt zich ook de kinderclub en skischool.
Het gezellige centrum van Zell am See ligt op een paar minuten rijden. Hier vind je een supermarkt, winkels en gezellige restaurants en bars.
Bij het chalet is een parkeerterrein waar je gratis je auto kunt parkeren. Verder is er een skiberging met skischoenendroger en is er gratis Wi-Fi.
Naar alle waarschijnlijkheid zal het skigebied bij Zell am See zelf vanaf 18/04/2022 gesloten zijn. Vanaf die datum is je skipas natuurlijk nog wel te gebruiken op de Kitzsteinhorngletsjer bij Kaprun.

Boekingsinformatie

Ligging chalet kirsten - 16 personen

De ligging van "chalet kirsten - 16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.