Appartement Tauernsuites Mitterwirt - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Tauernsuites Mitterwirt is een prachtig complex met een gemeenschappelijke sauna en luxe ingerichte appartementen in het centrum van Piesendorf. Het dorp bevindt zich tussen Kaprun en Zell am See in. De appartementen bevinden zich op ca. 4,4 km afstand van de Maiskogelbahn. Deze cabinelift brengt je het skigebied van Zell am See/Kaprun in, waar je meer dan 400 km aan pistes hebt om van te genieten. De skibushalte bevindt zich bijna voor de deur van Tauernsuites Mitterwirt en brengt je naar de skilift. Op de Erlebnisberg Naglköpfl, op ca. 3,5 km kan de beginnende skiër terecht.
Het complex beschikt over een gemeenschappelijke sauna, stoombad en fitness, waar je kan relaxen na een dag op de piste. Massages zijn tegen betaling mogelijk. Verder is er gratis Wi-Fi internetverbinding, een parkeerplaats, parkeergarage, lift en een restaurant.
De eerste voorzieningen bevinden zich op ca. 150 meter afstand zoals winkels, restaurants, een supermarkt en après-ski gelegenheden in het kleinschalige centrum van Piesendorf. Voor andere sportieve activiteiten kan je ook in het dorp terecht, zoals rodelen en snowtuben.

Boekingsinformatie

Ligging appartement tauernsuites mitterwirt - 8 personen

De ligging van "appartement tauernsuites mitterwirt - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.