Appartement Ental - 4-6 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Ental is zonnig gelegen aan de rand van Kaprun, aan de kant van de Kitzsteinhorngletsjer. De bekende skigebieden kunnen gemakkelijk bereikt worden, op 300 meter afstand is de skibushalte. De Maiskogelbahn (Maiskogel skigebied) ligt op ca. 2,5 km afstand en de skiliften Gletscherjet en Panoramabahn (beide Kitzsteinhorn skigebied) liggen op 5,8 km afstand. Door een nieuwe verbindingslift zijn beide skigebieden met elkaar verbonden. Langlaufers kunnen gebruik maken van de loipes op 1,4 km.
Het centrum van het leuke wintersportdorp Kaprun ligt op 1,5 km. Hier vind je restaurants, (après-ski)bars, een skischool, supermarkt en verschillende (sport)winkels. Voor wellnessliefhebbers is het wellnesscentrum Tauern Spa op 3,6 km afstand een aanrader.
Het appartementengebouw heeft een rustige ligging, tegen een helling en biedt een panoramisch uitzicht op de bergen, het dal en landschap. Bij appartement Ental zijn parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement ental - 4-6 personen

De ligging van "appartement ental - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.