Appartement Avenida Mountain Resort - 6-8 personen

2.8 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Avenida Mountain Resort is een appartementengebouw aan de rand van het centrum van Kaprun, met een prachtig panoramisch uitzicht op Kaprun en de bergwereld. De afstand tot de skipiste is ca. 700 meter en de skibushalte bevindt zich bij het appartementengebouw. Het centrum van Kaprun ligt op ca. 750 meter afstand, hier vind je diverse winkels, après-ski bars en restaurants.
Het ruim opgezette appartementengebouw Avenida Mountain Resort is in Oostenrijkse chaletstijl gebouwd en heeft een sfeervolle, eigentijdse uitstraling. Er zijn verschillende faciliteiten zoals een binnenzwembad, diverse sauna's, een solarium en een gezellig restaurant met heerlijke gerechten uit de Oostenrijkse keuken. 's Ochtends kun je (tegen betaling) gebruik maken van de broodjes- of de ontbijtservice. Er is een wasruimte met wasmachines en drogers (tegen betaling), een verwarmde skiberging en verder zijn er parkeerplaatsen in de parkeergarage.
Alle appartementen beschikken over internetverbinding (Wi-Fi) en een balkon of terras. Meerdere appartementen bieden een prachtig uitzicht op de Kitzsteinhorngletsjer (3203 meter hoog).

Boekingsinformatie

Ligging appartement avenida mountain resort - 6-8 personen

De ligging van "appartement avenida mountain resort - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.