Appartement Alpine Resort - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Alpine Resort is een appartementencomplex met luxe appartementen op een prachtige locatie met uitzicht op de bergwereld van Kaprun. Het complex bevindt zich op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum van Kaprun. Het gezellige skidorp Kaprun heeft een gemoedelijke sfeer met diverse winkels en restaurants.
De Maiskogelbahn met toegang tot het skigebied de Maiskogel, dat tevens verbonden is met de Kitzsteinhorn gletsjer, vind je op ca. 5 minuten rijden. Ook kun je direct naar het dalstation van de Kitzsteinhorn rijden (ca. 8 minuten) waarmee je met de Panormabahn of de Gletscherjet 1 toegang hebt tot dit sneeuwzekere skigebied. Er is een skibushalte op loopafstand.
Het resort is stijlvol ingericht met veel houtaccenten. Elk appartement beschikt over een royaal balkon of terras waar je kunt genieten van het uitzicht over de bergen. Ook is er in elk appartement een Wi-Fi verbinding. In het appartementencomplex is verder een skiberging, wasruimte en sauna.

Boekingsinformatie

Ligging appartement alpine resort - 4-6 personen

De ligging van "appartement alpine resort - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.