Appartement Schönpflug Gehele huis - 36-44 personen


 
Deel deze accommodatie via:
44
Chalet.nl logo

Op een ideale locatie; in het dorpscentrum van Kaprun én op slechts 250 meter van de piste en skilift vind je de appartementen Schönpflug. Via de cabinelift, de MK Maiskogelbahn, kom je in het Maiskogelskigebied met pistes voor elk niveau. Door een nieuwe verbindingslift is het mogelijk om vanuit het Maiskogelskigebied direct op de gletsjer van de Kitzsteinhorn te skiën, dat op zo'n 6 km buiten Kaprun is gelegen. Aan het einde van de dag kom je via deze lift weer terug in het Maiskogelskigebied en ski je zo naar het centrum van Kaprun. Zowel bij het Kitzsteinhorn skigebied, als bij de oefenweide Lechnerberg op 350 meter, vinden de skilessen van de skischool plaats.
In het gezellige centrum van Kaprun vind je vele après-skigelegenheden, winkels en restaurantjes. Ook het sfeervolle, verderop gelegen stadje Zell am See (op 8 km) met gelijknamige skigebied van Zell am See (al op 6 km) zijn zeker een bezoek waard. Indien je een meerdaagse skipas hebt geboekt dan is deze in zowel Kaprun, Zell am See en het skigebied van Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn geldig!
Appartementenhuis Schönpflug bestaat uit 6 appartementen, variërend van 4 tot 18 personen. Verder is er een gezamenlijke skiberging en er is Wi-Fi aanwezig. Broodjesservice is mogelijk. In Kaprun zijn openbare parkeerplaatsen (deels tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging appartement schönpflug gehele huis - 36-44 personen

De ligging van "appartement schönpflug gehele huis - 36-44 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.