Appartement Avenida Ski & Golf Resort - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De comfortabel ingerichte appartementen van Avenida Ski & Golf Resort liggen op een gunstige locatie, vlakbij het centrum van Kaprun en op loopafstand (250 meter) van de Maiskogelbahn. Deze cabinelift brengt je in het skigebied van de Maiskogel dat aansluiting heeft op het sneeuwzekere gletsjergebied van de Kitzsteinhorn. Eventueel bijgeboekt huurmateriaal haal je bij het dalstation op.
Het appartement ligt aan de rand van het centrum en binnen vijf minuten lopen vind je meerdere winkels, (après-ski)bars en gezellige restaurants. Ben je toe aan wat ontspanning tijdens de vakantie? Bezoek dan het heerlijke wellnesscentrum Tauern Spa Kaprun, op ca. 1,2 km afstand vanaf appartementen Avenida Ski & Golf Resort.
Het appartementengebouw beschikt over een skikelder met verwarmde skischoendrogers, gezamenlijke wasmachine en wasdroger (gratis te gebruiken) en Wi-Fi internetverbinding. Verder is er broodjesservice mogelijk (tegen betaling) en beschik je per appartement over één parkeerplaats in de parkeergarage.

Boekingsinformatie

Ligging appartement avenida ski & golf resort - 4-6 personen

De ligging van "appartement avenida ski & golf resort - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.