Appartement Kitz Residenz met privé-sauna - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

De mooie appartementen van Kitz Residenz liggen onderaan de Kitzsteinhorn in Kaprun. Het centrum van Kaprun is op loopafstand (ca. 800 meter) en de skibus stopt vrijwel voor het appartement. De skibus brengt je naar het skigebied van de de Maiskogel (op ca. 1,3 km) of naar de gletsjer Kitzsteinhorn (op ca. 5 km). Door een nieuwe verbindingslift zijn deze twee gebieden met elkaar verbonden en kun je bijna het gehele jaar skiën op de sneeuwzekere pistes die dit gebied te bieden heeft. Het skigebied van Zell am See ligt op ca. 6 km afstand.
In de jaren vijftig, tijdens de bouw van de stuwdam, was het gebouw van Kitz Residenz een ziekenhuis. Na een grondige renovatie zijn het nu zeer ruime en moderne appartementen. Het gebouw met zijn kenmerkende rood-witte luiken is uitgebreid met een tweetal torens geïnspireerd op het ontwerp van de Burcht in Kaprun.
Alle appartementen van Kitz Residenz zijn comfortabel en sfeervol ingericht en tevens voorzien van gratis Wi-Fi verbinding. In de kelder van het appartementsgebouw bevindt zich de verwarmde bergruimte voor je ski's en skischoenen. Bij het appartementencomplex zijn parkeerplaatsen. Het appartementencomplex ligt heerlijk rustig en biedt een prachtig uitzicht over de bergen. Broodjesservice is mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging appartement kitz residenz met privé-sauna - 8-10 personen

De ligging van "appartement kitz residenz met privé-sauna - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.