Chalet Sonnberg - 7-11 personen


 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Chalet Sonnberg bevindt zich aan de rand van Kaprun met uitzicht op de Kitzsteinhorn. Met de Maiskogelbahn cabinelift, op ca. 1 km afstand, bereik je het Maiskogel familieskigebied met ca. 20 km aan pistes. Vanuit dit skigebied kun je met een nieuwe verbindingslift naar de Kitzsteinhorn gletsjer met ca. 41 km aan pistes. Daarnaast kun je ook nog naar het skigebied van Zell am See, waarvan de dichtstbijzijnde lift zich op ca. 6,5 km bevindt. De skibus stopt op ca. 100 meter afstand van Sonnberg.
Het centrum van Kaprun ligt op ca. 1,5 km afstand, hier vind je diverse winkels, supermarkten, restaurants en après-ski. Verder is er in Kaprun ook een rodelbaan en een wellnesscentrum. Ook voor langlaufers zijn er genoeg mogelijkheden in de omgeving, zoals een loipe op de Kitzsteinhorn.
Het chalet beschikt over één parkeerplaats in de garage en twee parkeerplaatsen voor het chalet. Verder heeft het chalet gratis Wi-Fi internetverbinding en een skiberging met skischoenendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet sonnberg - 7-11 personen

De ligging van "chalet sonnberg - 7-11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.