Appartement Avenida Style - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

De appartementen Avenida Style bieden je een hoop luxe en comfort, op een toplocatie in het gemoedelijke Kaprun. Je bevindt je pal in het centrum van Kaprun, op 200 meter van de lift die je de Maiskogel opbrengt. Met een verbindingslift is dit skigebied verbonden met de Kitzsteinhorn gletsjer, waardoor je toegang hebt tot een gevarieerd en sneeuwzeker skigebied.
Op loopafstand van de appartementen Avenida Style vind je vele faciliteiten. Zo heb je in de directe omgeving diverse winkeltjes, restaurants en cafés. Kaprun kent ook een aantal discotheken, dus voor een gezellige après-ski zit je hier zeker op de juiste plek.
De appartementen hebben een terras of een balkon. Ook is er in elk appartement een Wi-Fi internetverbinding. 's Ochtends kun je (tegen betaling) genieten van de ontbijt- of broodjesservice. In het gebouw bevindt zich restaurant Der Auhof. Er is een lift aanwezig en een wasruimte aanwezig. Onder het complex is er de parkeergarage waar je de auto kwijt kunt. Hier vind je ook de skiberging.

Boekingsinformatie

Ligging appartement avenida style - 6-8 personen

De ligging van "appartement avenida style - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.