Chalet Alpin - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet Alpin heeft een rustige en zonnige ligging in het sneeuwzekere Kaprun. De oefenhelling Lechnerberg vind je op ca. 250 meter vanaf het chalet. Hier kunnen de allerkleinsten het skiën onder de knie krijgen. De Maiskogelbahn is gelegen op ca. 1 km. Met deze cabinelift heb je toegang tot het Maiskogelskigebied en de Kitzsteinhorngletsjer, die sinds winter 2019-2020 met elkaar verbonden zijn. De skibus stopt voor de deur.
Het centrum van Kaprun met diverse winkels, gezellige restaurants en après ski bars vind je op ongeveer 800 meter. Wil je na een dag op de piste heerlijk ontspannen? Bezoek dan eens het wellnesscentrum 'Tauern Spa' met diverse sauna's, een solarium, massagecentrum en binnenzwembad, gelegen op 2 km van het chalet.
Het ruime chalet Alpin beschikt over vijf slaapkamers en een grote tuin. Verder is er gratis Wi-Fi internetverbinding, een skiberging met skischoendrogers en parkeergelegenheid voor vier auto's.

Boekingsinformatie

Ligging chalet alpin - 10 personen

De ligging van "chalet alpin - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.