Chalet Alpenchalet - 8 personen

0.8 / 11 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Alpenchalet is een mooi en comfortabel chalet in Canadese blokhutstijl (alles massief hout). Het chalet is rustig gelegen aan een grote weide met eigen vijver/bron waar in de winter op geschaatst kan worden (afhankelijk van de weersomstandigheden). Het chalet is geschakeld met een identiek chalet. De chalets zijn o.a. voorzien van een eigen infraroodcabine, houtkachel, balkons en een terras. Internet via Wi-Fi (tegen betaling) mogelijk.
De Alpenchalets zijn op loopafstand van het kleine centrum met mini-markt/bakker en enkele Gasthof-restaurantjes gelegen. Op ca. 50 meter afstand vind je de skibushalte (gratis skibus naar Zell am See en Kaprun; met de auto op ca. 15 minuten) en een babylift en skischool liggen op ca. 200 meter afstand. Er gaat een langlaufloipe vlak langs de Alpenchalets.
Per chalet beschik je over twee parkeerplaatsen in de carport. Indien je 's avonds geen zin hebt om te koken, kun je het diner van het nabijgelegen hotel in je chalet laten bezorgen.
Bijgeboekt huurmateriaal en de skipassen haal je op in Kaprun, de skiverhuur zit zowel in het centrum als bij het Alpincenter op de Kitzsteinhorn.

Boekingsinformatie

Ligging chalet alpenchalet - 8 personen

De ligging van "chalet alpenchalet - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.