Chalet-appartement Nationalpark - 8 personen

3.8 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Ferienhaus Nationalpark is centraal en rustig gelegen in Neukirchen, op ca. 400 meter van de Wildkogelbahn die je direct in het familievriendelijke skigebied van de Wildkogel Ski Arena brengt. Op ca. 150 meter van Ferienhaus Nationalpark vertrekt de skibus, welke je gemakkelijk naar de twee nabijgelegen skigebieden Zillertal Arena en KitzSki Kitzbühel / Kirchberg (Panoramabahn Kizbüheler Alpen vanuit Hollersbach) brengt . Het gezellige dorpscentrum van Neukirchen bevindt zich op ca. 2 minuten loopafstand en hier vind je een aantal levendige bars, restaurants en verschillende winkels.
De appartementen beschikken over gratis internet (Wi-Fi) en een balkon of terras. Voor de kinderen zijn er in de tuin enkele speeltoestellen. Verder is er een skiberging met schoenendroger en er is parkeergelegenheid bij Ferienhaus Nationalpark.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement nationalpark - 8 personen

De ligging van "chalet-appartement nationalpark - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.