Appartement Blaickner - 2-3 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
3
Chalet.nl logo

Appartementencomplex Blaickner is rustig gelegen in het centrum van Neukirchen en wordt omgeven door de prachtige bergwereld van nationaal park Hohe Tauern. De Wildkogelbergbahn gondellift ligt op 400 meter afstand en brengt je middenin het skigebied Wildkogel Ski Arena. Bij dit dalstation bevindt zich tevens de oefenweide (geopend al naar gelang weersomstandigheden). Met je ski's of snowboard kan je vanaf Wildkogel ca. 5 kilometer afdalen tot bijna de deur van het complex.
Verder zijn er in de buurt van Neukirchen twee grote skigebieden te vinden, dit zijn het skigebied KitzSki Kitzbühel / Kirchberg (met de Panoramabahn Kitzbüheler Alpen vanuit Hollersbach op 11 km) en de Zillertal Arena (met het Talstation Gerlospass op 15 km).
In appartementencomplex Blaickner is een ontbijt-, broodjes-, kranten- en roomservice. Verder is er een gezellig ingerichte ruimte met open haard, zijn er wellnessfaciliteiten (inclusief 3 x per week: zo, di en do), zoals een Finse sauna en infraroodcabine, een wijnkelder, Wi-Fi internetverbinding en een skiberging met skischoen,- en kledingdroger.
Gasten van appartementencomplex Blaicker kunnen dagelijks gratis gebruikmaken van het zwembad in een hotel op 150 meter afstand (eigen handdoeken meenemen), hier kan je tevens genieten van een massage (tegen betaling).
Let op: de foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen hier en daar afwijken van de werkelijkheid.

Boekingsinformatie

Ligging appartement blaickner - 2-3 personen

De ligging van "appartement blaickner - 2-3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.