Appartement Krammer Großvenediger - 4-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

De appartementen Krammer hebben een gunstige ligging aan de rand van het centrum van Neukirchen. De cabinelift Wildkogelbahn bevindt zich op zo'n 5 minuten lopen (ca. 400 meter) vanaf de appartementen. De dalafdaling eindigt aan de rand van het dorp en vanaf hier brengt een skibus je weer naar het dalstation van de Wildkogelbahn en loop je binnen enkele minuten naar het appartement.
Wil je 's avonds lekker uiteten? Je hoeft alleen maar de straat uit te lopen (ca. 200 meter) en je staat al in het centrum waar je diverse restaurants vindt. Ook de supermarkt is lopend te bereiken vanaf appartementen Krammer.
In de appartementen Krammer is het fijn thuiskomen na een actieve dag op de pistes van het Wildkogel Ski Arena skigebied. Ontspan in de gemeenschappelijke sauna met terras of geniet van de laatste zonnestralen vanaf je eigen balkon. Verder is er een gezamenlijke skiberging met skischoendrogers en een Wi-Fi internetverbinding. Per appartement beschik je over één parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging appartement krammer großvenediger - 4-10 personen

De ligging van "appartement krammer großvenediger - 4-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.