Chalet Schiedhof - 15-20 personen


 
Deel deze accommodatie via:
20
Chalet.nl logo

Net buiten Neukirchen, op een rustige locatie, ligt het vrijstaande Chalet Schiedhof. Het chalet bestaat uit drie vakantiewoningen en meerdere woonkeukens, hierdoor is het huis ideaal voor grotere groepen die met elkaar willen verblijven, maar ook wat privacy kunnen waarderen. Het chalet heeft een typisch Oostenrijkse inrichting en een warme uitstraling. Chalet Schiedhof beschikt over een privé-sauna waar je tegen betaling gebruik van kunt maken (€ 30,00 per vier uur per keer, ). Verder is er een tuin waar de kinderen na een dag op de pistes in de sneeuw kunnen spelen en een gemeubileerd terras met bbq.
Het Wildkogel Ski Arena skigebied bevindt zich op zo'n 3 km afstand. Dit familievriendelijke skigebied bestaat uit veel blauwe en rode pistes en er zijn meerdere skischolen te vinden. Het centrum van Neukirchen bevindt zich nabij de Bergbahnen en in dit kleinschalige en gezellige centrum vind je o.a. restaurants, een bakker en een aantal winkels.
Bij Chalet Schiedhof zijn tien parkeerplaatsen beschikbaar en er is een skiberging waar je fijn je skimateriaal opbergt. Verder beschikt het chalet over Wi-Fi internetverbinding.

Boekingsinformatie

Ligging chalet schiedhof - 15-20 personen

De ligging van "chalet schiedhof - 15-20 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.