Appartement Innerhofer - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Vlakbij Bramberg am Wildkogel, in de wijk Dorf in Mülbach bevindt zich het appartement Innerhofer. Het skigebied KitzSki Kitzbühel / Kirchberg bereik je in twee minuten met de auto (ca. 1,8 km) via de Panoramabahn in Hollersbach. Door middel van de 3S-bahn zijn Pass Thurn en Jochberg verbonden met Kitzbühel, Kirchberg en Aschau en vormt dit een uitgestrekt skigebied waar vele pistekilometers op je te wachten staan. Zoek je een kleiner en overzichtelijk gebied? Verken dan de pistes van het Wildkogel Ski Arena skigebied, te bereiken via de Smaragdbahn in Bramberg am Wildkogel, op zo'n 4,2 km afstand.
In het centrum van Bramberg am Wildkogel, gelegen op zo'n 3,8 km vanaf appartement Innerhofer, vind je diverse (sport)winkels en restaurants. Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen ligt op ca. 2,6 km afstand.
Het appartement Innerhofer bestaat uit de eerste verdieping en het souterrain waarbij je in totaal over vier slaapkamers beschikt. De eigenaar woont zelf op de begane grond van de woning. Verder is er een skiberging en zijn er drie parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement innerhofer - 8 personen

De ligging van "appartement innerhofer - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.