Chalet Seitner - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet Seitner bevindt zich op een mooie, rustige plek en heeft door de verhoogde ligging een prachtig uitzicht over de wijk Mühlbach in Bramberg. Het chalet is een goede uitvalsbasis om meerdere skigebieden te verkennen en aan het einde van de dag terug te gaan naar een rustigere omgeving. Op ca. 5,3 km afstand ligt de Smaragdbahn die je het Wildkogel Ski Arena skigebied inbrengt. Dit familiegebied is zeer geschikt voor beginners en lichtgevorderden en beschikt over zo'n 75 km. piste. Voor nog meer pistes en uitdaging kan je terecht in het skigebied KitzSki Kitzbühel / Kirchberg. Via de Panoramabahn in Hollersbach, op ca. 4,3 km afstand, bereik je dit skigebied.
In Mühlbach kan je terecht bij een bakker, supermarkt en restaurant, op ca. 2 km afstand van chalet Seitner. Voor meer restaurants en diverse winkels heb je in het centrum van Bramberg meer keuze. Ook is er in de omgeving van Bramberg ca. 45 km aan loipes te vinden.
Het chalet beschikt over privé sauna, skiberging met skischoenendroger, gratis Wi-Fi internetverbinding en parkeergelegenheid voor het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet seitner - 10 personen

De ligging van "chalet seitner - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.