Chalet-appartement Haus Tauernblick - 8-10 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Nabij Bramberg am Wildkogel ligt chalet-appartement Haus Tauernblick. Op ca. 6,1 km afstand is de Panoramabahn waarmee je het veelzijdige skigebied KitzSki Kitzbühel / Kirchberg kunt bereiken. Maar wil je liever naar een kleiner skigebied? Dan kun je naar Bramberg am Wildkogel. De Smaragdbahn ligt op ca. 7,5 km van het chalet-appartement en deze lift brengt je in het kindvriendelijk Wildkogel Ski Arena.
Het centrum van Bramberg am Wildkogel ligt op ca. 6 km van Haus Tauernblick. In dit rustige en kindvriendelijke wintersportdorp vind je diverse winkels en restaurants. Hier is ook een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.
Chalet-appartement Haus Tauernblick is geschikt voor 10 personen. De inrichting is comfortabel en verzorgd. Vanaf het balkon kun je genieten van een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. De ligging van het chalet-appartement is rustig en op een helling. Bij het chalet zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar.
De eigenaar woont ook in het chalet, maar via een buitentrap heb je een privé toegang tot het appartement.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement haus tauernblick - 8-10 personen

De ligging van "chalet-appartement haus tauernblick - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.