Chalet Fischer - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Chalet Fischer is een prachtig luxe chalet waar je je onmiddellijk thuis zult voelen. In het gehele chalet is gebruik gemaakt van de prachtigste houtsoorten en natuurlijke materialen. Er zijn kosten noch moeite bespaard om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Na een dag op de ski's is het moeilijk kiezen. Ga je eerst op één van de drie terrassen genieten van het uitzicht met een drankje of duik je meteen de wellness in? Heerlijke zachte badjassen en sauna handdoeken hangen al voor je klaar.
Chalet Fischer ligt direct aan de piste dus je kunt zo op de ski's naar de Hochfeld stoeltjeslift en het skigebied Skistar St. Johann/Oberndorf verkennen. Wil je een dagje in een groter skigebied gaan skiën? De skigebieden van Kitzski Kitzbühel/Kirchberg en de Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental zijn makkelijk en snel te bereiken. Zin in een avondje van de berg op de slee? De rodelbahn ligt naast het chalet.
Het gezellige centrum van St. Johann, met talrijke winkels, restaurants en bars, is makkelijk te voet te bereiken.
Chalet Fischer beschikt over een garage voor twee auto's.

Boekingsinformatie

Ligging chalet fischer - 6 personen

De ligging van "chalet fischer - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.