Chalet-appartement Romantica - 5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Chalet Romantica is rustig gelegen op ca. 700 meter van het centrum van Pfunds. In de omgeving van Pfunds liggen meerdere skigebieden. Eén van deze skigebieden is Skiparadies Reschenpass bij Nauders, waarvan de dichtstbijzijnde skilift (Bergkastelbahn) op ca. 13 km van het chalet gelegen zijn. Een ander bekend skigebied is dat van Samnaun/Ischgl. De skilift Luftseilbahn ligt ongeveer 16 km van het chalet vandaan. Verder is het mogelijk om naar het skigebied Serfaus/Fiss/Ladis te gaan. Op loopafstand van chalet Romantica stopt een skibus, die naar de skigebieden Nauders/Reschenpass en Samnaun/Ischgl gaat.
Het rustige dorp Pfunds bevindt zich middenin de ongerepte natuur. Het dorp beschikt over voldoende voorzieningen, waaronder een skischool, wellnessfaciliteiten, een aantal winkels, twee supermarkten, diverse gezellige barretjes voor de après-ski en een aantal restaurants waar je kunt genieten van typisch Oostenrijkse gerechten. De omgeving biedt met ca. 35 km aan wandelpaden, die vrij makkelijk begaanbaar zijn, prima mogelijkheden voor wandelaars.
Chalet Romantica is een charmant chalet dat is onderverdeeld in drie verschillende appartementen. De appartementen hebben elk een nette inrichting en zijn voorzien van een balkon of terras. Het 5-persoons en 6-persoons appartement op de eerste verdieping zijn ook gezamenlijk te huur voor groepen tot 11 personen. Alle appartementen beschikken over Wi-Fi. Verder is er een skiberging voor gezamenlijk gebruik en buiten is parkeergelegenheid voor minstens vier auto's.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement romantica - 5 personen

De ligging van "chalet-appartement romantica - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.