Appartement Hochland - 2-3 personen


 
Deel deze accommodatie via:
3
Chalet.nl logo

Direct in het centrum van Nauders vind je appartementen Hochland. Zij maken deel uit van hotel Hochland en daarom heb je het comfort en ruimte van een appartement maar kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de hotelfaciliteiten. Zo kun je er voor kiezen om elke ochtend gebruik te maken van het ontbijt of een diner (ter plaatse, tegen betaling).
Op 2.4 km afstand vind je de dichtstbijzijnde skilift die je direct in het deelgebied Bergkastel Nauders brengt. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de rest van het Skiparadies Reschenpass te ontdekken.
Het centrum van Nauders heeft een ruime keuze aan restaurants, bars, winkels en supermarkten. Het dorp is vooral georiƫnteerd op families met kinderen en heeft een gezellige en gemoedelijke sfeer.
In het hotel waar de appartementen Hochland zich bevinden, zijn een bar met openhaard en zitjes. Hier kun je heerlijk s'avonds genieten van een drankje. Verder is er een grote wellness met overdekt zwembad, Finse sauna, kruidensauna, infraroodcabine, stoombad, ijscabine, douches en relaxruimte.
Appartementen Hochland beschikken over een parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging appartement hochland - 2-3 personen

De ligging van "appartement hochland - 2-3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.