Chalet Alternberger zondag t/m zondag - 10-12 personen

1.1 / 7 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet Alternberger is gebouwd in typisch regionale stijl en is rustig gelegen tussen de plaatsen Saalbach en Viehhofen. Het chalet ligt op ongeveer 5,5 km van het centrum van Saalbach en ca. 2 km van het plaatsje Viehhofen vandaan. De cabinelift Schönleitenbahn ligt op ongeveer 3 km van het chalet en brengt je naar de Wildenkarkogel (1960m). Vanaf hier kun je richting Saalbach of Leogang skiën. De Schönleitenbahn is te bereiken met de bus die op 150 meter van chalet Alternberger stopt. Ook is het mogelijk om vanuit Viehhofen, met de de zellamseeXpress cabinelift (ca. 1,8 km), het skigebied van Zell am See te gaan ontdekken.
Chalet Alternberger heeft een gezellige en vriendelijke inrichting. Het chalet beschikt o.a. over gratis Wi-Fi, een ski- en skischoenenberging, terras en balkons. De eigenaar heeft een eigen woonruimte in het chalet. Er is parkeergelegenheid bij het chalet.
Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn is een groot aaneengesloten skigebied met zo'n 200 km piste, waar beginners al snel flinke afstanden kunnen skiën. In het centrum van Saalbach vind je een ruim aanbod aan winkels en restaurants, evenals barretjes en discotheken voor een bruisende après-ski. De dichtstbijzijnde winkels en restaurants liggen op ongeveer 2 km van chalet Alternberger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet alternberger zondag t/m zondag - 10-12 personen

De ligging van "chalet alternberger zondag t/m zondag - 10-12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.