Chalet-appartement Good Times Saalbach - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Het kleinschalige appartementengebouw Good Times is gelegen aan de rand van het bekende en bruisende Saalbach (richting Hinterglemm). In dit gebouw bevinden zich vier appartementen; één 4-, twee 6- en een 10-persoons appartement. Het centrum van Saalbach ligt op ca. 2 kilometer afstand. Ook het centrum van Hinterglemm is op ca. 2 kilometer te vinden. Er is een supermarkt op ca. 50 meter afstand. Broodjesservice is mogelijk.
Terugkeer op de ski's tot dichtbij Good Times Saalbach is mogelijk, door middel van een piste aan de overkant van de weg (afdaling 86). 's Ochtends en 's avonds is er een shuttleservice naar de skilift (op aanvraag en tegen betaling van € 1,- p.p.). De skibus (gratis op vertoon van je skipas) stopt op ca. 200 meter afstand (halte 12) en rijdt gedurende het gehele seizoen (in het hoogseizoen minstens iedere 20 minuten, daarbuiten iedere 30 minuten) en je bent binnen 5 minuten in het centrum van Saalbach of Hinterglemm. Iedere zondag wordt er (tegen betaling van € 20,00 p.p., vooraf aanmelden) een skitour georganiseerd waarbij je het skigebied goed leert kennen én meteen de leukste tips over de berghutten en afdalingen tot aan de appartementen ontvangt.
Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de sauna (minimaal 4 personen). Verder is er een skiberging, Wi-Fi internetverbinding en op aanvraag kan je gebruik maken van de wasmachine en droger (tegen betaling). Bij Good Times Saalbach zijn voldoende parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement good times saalbach - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement good times saalbach - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.