Chalet-appartement Rupertihof met infraroodcabine - 5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Tussen Saalbach en Hinterglemm ligt de wijk Eibing, waar de chalet-appartementen Rupertihof zich bevinden op een mooie locatie met alle voorzieningen, piste en skiliften binnen een paar kilometer afstand. Op ca. 1,6 km afstand kom je met de Schattberg X-press het grote skigebied van Skicircus Saalbach / Hinterglemm/ Leogang / Fieberbrunn in. Vanuit Hinterglemm kan je via de Reitkogel dalafdaling tot ca. 300 meter afstand van Rupertihof terug skiën. Maar je kan natuurlijk ook de skibus pakken, deze stopt op ca. 300 meter afstand van Rupertihof.
Het centrum van Saalbach is op ca. 1,5 km te bereiken en hier vind je vele restaurants en bars, diverse winkels en supermarkten. Maar ook in Hinterglemm kan je terecht voor diverse voorzieningen op ca. 2 km afstand.
De chalet-appartementen zijn eenvoudig maar verzorgd en beschikken over gratis Wi-Fi internetverbinding. Er is een gezamenlijke skiberging en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor het huis.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement rupertihof met infraroodcabine - 5 personen

De ligging van "chalet-appartement rupertihof met infraroodcabine - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.