Chalet Ferienhäuser Maishofen - 4-6 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Gelegen tussen Zell am See en Maishofen vind je deze sfeervolle houten chalets. Er is al een skibushalte op 300 meter van de Ferienhäuser Maishofen. De piste en CityXpress skilift, waarmee je toegang hebt tot het skigebied van Zell am See, bevindt zich op 2,8 km van de chalets. Bij de skilift vind je ook de skiverhuur en de skischool. Verder kun je ca. 15 minuten rijden naar Vorderglemm en vanaf daar het skigebied van Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn in.
Het gezellige centrum van Zell am See met tal van winkeltjes, (après-ski)bars, restaurants en een casino ligt op 2,5 km. Voor o.a. een supermarkt kun je ook terecht in het kleinere centrum van Maishofen op ca. 2,2 km.
Op het chaletpark van de Ferienhäuser Maishofen vind je o.a. een receptie, kinderspeelplaats en een mini-shop voor enkele dagelijkse producten. Broodjesservice is mogelijk. Verder is er een skiberging, een wasserette met wasmachine en droger en er zijn parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet ferienhäuser maishofen - 4-6 personen

De ligging van "chalet ferienhäuser maishofen - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.