Chalet Lohgut - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Lohgut is een ideale bestemming als je op zoek bent naar rust en ruimte maar wel de mogelijkheid wilt hebben om in een top skigebied te skiën. Het chalet is vrijstaand en ligt tussen Maishofen en Thumersbach (Zell am See). Na een dag op de piste kunnen de kinderen nog even heerlijk in de tuin spelen terwijl de ouders op het terras genieten van een heerlijk drankje.
De dichtstbijzijnde skilift ligt op vijf kilometer afstand in het centrum van Zell am See. De gondel brengt je midden in het skigebied van Zell am See waar je kunt genieten van afdalingen van alle niveaus. Wil je graag een dag in het skigebied van Skicircus Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Saalfelden geen skiën dan kun je in Zell am See de dalafdaling naar Viehhofen nemen en vervolgens een kort ritje met de skibus naar Vorderglemm maken. Van hieruit kun je he gehele skigebied verkennen. Of je pakt de gratis skibus vanuit Maishofen naar Vorderglemm. Ook een dag op de gletsjer in Kaprun behoort tot de mogelijkheden want je skipas is in alle drie de genoemde skigebieden geldig.
Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar de supermarkt in het centrum van Maishofen (ca. 1.5 km). Hier vind je ook een paar restaurants. Voor een uitgebreide keuze aan winkels, supermarkten, restaurants, bars en après-ski kun je terecht in het naastgelegen Zell am See.
Chalet Lohgut heeft een deels overdekt terras, tuin en parkeerplaats (onder de carport is er plaats voor twee auto's).

Boekingsinformatie

Ligging chalet lohgut - 8 personen

De ligging van "chalet lohgut - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.