Chalet-appartement With Guts Living - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet-appartement With Guts Living is een gloednieuw 2 onder 1 kap chalet met aan beide kanten een chalet-appartement voor acht personen. Beide chalet-appartementen hebben een eigen ingang.
Chalet-appartement With Guts Living ligt rustig aan de rand van Leogang en Saalfelden. Op 200 meter afstand stopt de gratis skibus die je naar het dalstation van de Steinbergbahn brengt (ca. 5 km verwijderd). Van hieruit heb je een directe aansluiting op het gehele skigebied van Skicircus Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn. Op 2.5 km afstand bevindt zich een oefenweide met een oefenlift.
Leogang kent niet echt een centrum maar de winkels strekken zich uit langs de hoofdweg die door het dal loopt. Een bakker vind je al op 500 meter afstand en een restaurant op 1 km. Ook is er een supermarkt in Leogang. Ga je liever naar een hypermarkt dan rijd je naar Saalfelden waar er meerdere te vinden zijn.
Chalet-Appartement With Guts Living beschikt over een parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement with guts living - 8 personen

De ligging van "chalet-appartement with guts living - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.