Appartement Stockinggut 1 Slaapkamer suite met bad - 2 personen


 
Deel deze accommodatie via:
2
Chalet.nl logo

Stockinggut is een prachtig luxe resort, gelegen in Leogang, met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Vanuit de appartementen heb je een mooi uitzicht op de pistes en omliggende bergen. De ligging van Stockinggut is ideaal, het ligt namelijk direct naast de skipiste en zo kun je dus gemakkelijk het skigebied van Skicursus Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn verkennen.
Het ski-in en ski-out resort heeft een lobby, restaurant, fitnessruimte en wellness met sauna’s, infraroodstoelen en een ontspanningsruimte. Daarnaast is er ook een wasruimte met wasmachines en drogers en een verwarmde skiberging met lockers. Stockinggut heeft een luxe uitstraling en een interieur wat tot in het kleinste detail is uitgewerkt.
Op ca. 1 km van het resort Stockinggut ligt het kleine centrum van Leogang met een aantal winkels, gezellige restaurants, bars en een overdekt zwembad. In het centrum van Leogang bevinden zich ook een oefenpiste en skischolen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement stockinggut 1 slaapkamer suite met bad - 2 personen

De ligging van "appartement stockinggut 1 slaapkamer suite met bad - 2 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.