Chalet-appartement Berghof tweede verdieping - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Chalet-appartementen Berghof hebben een gunstige en panoramische ligging bij het bruisende skidorp Hinterglemm. Het chalet ligt aan de Hochalmbahn-skipiste (ca. 10 meter) en biedt een directe toegang tot het skigebied van Skicircus Saalbach-Hinterglemm. Het heeft ski-in-ski-out mogelijkheden en ligt op ca. 300 meter van de Hochalmbahn gondellift. Zo kun je vroeg op pad om het veelzijdige skigebied te verkennen. Dit grote skigebied heeft voor elke type wintersporter uiteenlopende mogelijkheden.
Het levendige centrum van Hinterglemm ligt op ca. 3,2 km. Hier vind je alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde wintersport. Zo zijn er tal van leuke winkels, restaurants en verschillende aprés-ski mogelijkheden waar je de dag gezellig kunt afsluiten met een lekker drankje. De dichtstbijzijnde skibushalte ligt op ca. 800 meter van het chalet, welke je binnen 5 minuten in Hinterglemm brengt.
Het chalet ligt op een heuvel in een woonwijk. Door de wat hogere ligging heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de omliggende besneeuwde bergen. De chalet-appartementen hebben allen een gemoedelijke inrichting en zijn voorzien van een balkon of terras. Het chalet beschikt daarnaast over een kleine wellnessruimte (voor gemeenschappelijk gebruik, tegen betaling) met een infraroodcabine en een douche. Hier kun je na een dag op de piste lekker ontspannen en relaxen. Er is per appartement een kluisje met skischoendroger waar je je materiaal kunt opbergen. Ook is er een spelkamer met een tafeltennis en tafelvoetbal. Er zijn meerdere parkeerplekken bij het chalet waar je de auto kunt neerzetten. Verder is er een broodjesservice mogelijk.
In 2017 zijn alle appartementen compleet gerenoveerd. De foto’s geven een impressie.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement berghof tweede verdieping - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement berghof tweede verdieping - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.