Chalet-appartement Gensbichler - 4 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Het mooie chalet Gensbichler is onderverdeeld in twee appartementen en is gelegen op een toplocatie bij het skidorp Hinterglemm, op korte afstand van de skipiste. Het chalet heeft ski-in-ski-out mogelijkheden en ligt op circa 300 meter afstand van de Hochalmbahn gondellift. In het gezellige centrum van Hinterglemm, dat op circa 3,2 km afstand gelegen is, vind je diverse winkels, restaurants en après-ski gelegenheden.
Chalet Gensbichler is gelegen op een heuvel in een woonwijk, en biedt een schitterend uitzicht over de vallei. Het chalet bestaat uit twee 4-persoons appartementen, die ook in combinatie gehuurd kunnen worden. Het chalet biedt dan plaats voor maximaal 8 personen.
De chalet-appartementen hebben beide een gemoedelijke inrichting en zijn voorzien van een balkon of terras. Het chalet beschikt daarnaast over een kleine wellnessruimte (voor gemeenschappelijk gebruik en tegen betaling) met een infra-rood sauna en een douche. Ook is er een skiberging en een skischoenendroger aanwezig in de garage van chalet Gensbichler.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement gensbichler - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement gensbichler - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.