Appartement Glemm by Avenida Penthouse met bergzicht privé-sauna en whirlpool - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Bij een verblijf in de nieuwgebouwde appartementen van Glemm by Avenida hoef je je nergens meer druk om te maken en kan je genieten van alles wat Hinterglemm en het Skicircus te bieden heeft. De dal afdaling bevindt zich op zo'n 350 meter afstand vanaf Glemm by Avenida. Op zo'n 550 meter afstand vertrekt de cabinelift 12-er Kogel waarmee je in het skigebied Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbunn uitkomt met aansluiting richting Zell am See. Bij de cabinelift bevindt zich tevens ook een skischool.
's Ochtends schuif je aan bij het ontbijt in het restaurant van Glemm by Avenida en ga je fit op pad. Na een actieve dag in de bergen kom je tot rust in het wellnesscentrum met o.a. twee sauna's (alleen voor volwassenen toegankelijk), buitensauna (badkleding verplicht), verwarmd buitenzwembad en een rustruimte. Het is mogelijk om ter plaatse wellnessbehandelingen te boeken. De meeste appartementen beschikken over een privé-sauna en de Penthouse appartementen beschikken over een whirlpool op het balkon en sommige over een infraroodcabine. Heb je geen zin om 's avonds te koken? Geen probleem, er zijn namelijk twee restaurants aanwezig. Geniet van de Oostenrijkse keuken of ga voor de ultieme belevenis in het fine dining restaurant "Mirror" van Glemm by Avenida. Verder is er een Wi-Fi internetverbinding, skiberging met skischoendrogers en zijn er parkeerplaatsen.
Het centrum van Hinterglemm is lopend in ca. 15 minuten te bereiken en een supermarkt vind je al op zo'n 750 meter vanaf je appartement. In het grotendeels autovrije centrum van Hinterglemm vind je gezellige restaurants, après-ski bars en diverse winkels.
De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen iets afwijken van de werkelijkheid. Alle appartementen zijn echter in deze stijl ingericht.

Boekingsinformatie

Ligging appartement glemm by avenida penthouse met bergzicht privé-sauna en whirlpool - 6 personen

De ligging van "appartement glemm by avenida penthouse met bergzicht privé-sauna en whirlpool - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.