Appartement All Suite - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

In het centrum van Fieberbrunn bevindt zich de nieuwgebouwde (2021) résidence All Suite. Op ca. 1,5 km afstand vind je de cabineliften van Fieberbrunn waarmee je in het grote aaneengesloten skigebied van Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn komt. Bij het dalstation kan je de auto parkeren of je gaat met de skibus. De skibushalte bevindt zich op zo'n 150 meter vanaf de appartementen All Suite. Je vindt bij het dalstation ook een skischool en de skiverhuur.
Na een actieve dag in de bergen is het heerlijk bijkomen in de prachtige wellness met o.a. sauna, hammam en fitnessruimte. Verder is er een receptie, skiberging, Wi-Fi internetverbinding en kan je tegen betaling gebruikmaken van de wasmachine en droger. Er is parkeergelegenheid.
Het kleine centrum van Fieberbrunn beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt. Een bakker bevindt zich bij het appartement en in de directe omgeving vind je een aantal winkels, bank en enkele restaurants.
Er zijn helaas nog geen foto's van het appartement beschikbaar. De getoonde afbeeldingen geven je alvast een impressie.

Boekingsinformatie

Ligging appartement all suite - 4-6 personen

De ligging van "appartement all suite - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.