Appartement Salvenberg III - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

De appartementen Salvenberg liggen op een mooie locatie op 1036 meter hoogte, vlak boven Söll. Bij een verblijf in één van de vier appartementen geniet je van de Tiroolse gastvrijheid en het prachtige uitzicht over de omliggende bergtoppen. De appartementen bevinden zich op een landgoed dat is omgebouwd tot een biologisch landbouwbedrijf.
De appartementen Salvenberg liggen vrijwel in het skigebied en bij voldoende sneeuw is het mogelijk om via een skipad, die nagenoeg langs het huis loopt, de dalafdaling te bereiken en af te dalen tot aan de nieuwe Hexenwassergondel in Söll. Een andere mogelijkheid is om naar de lift te lopen (ca. 1,2 km, bergopwaarts), maar je kunt natuurlijk ook met de auto naar de piste rijden (ca. 5 minuten).
Het centrum van Söll ligt op ca. 4 km afstand van de appartementen. Je vindt hier o.a. (sport)winkels, restaurants en après-ski bars. Door de ligging op de Salvenberg zijn sneeuwkettingen verplicht en kunnen nodig zijn.
Appartementen Salvenberg beschikt over een gemeenschappelijke skiberging.

Boekingsinformatie

Ligging appartement salvenberg iii - 4 personen

De ligging van "appartement salvenberg iii - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.