Chalet Ittererwirt - 27-37 personen


 
Deel deze accommodatie via:
37
Chalet.nl logo

Chalet Ittererwirt is een voormalig hotel wat geheel tot jouw beschikking staat en is daarom geschikt voor grote groepen. Je beschikt over vijftien kamers met allemaal een eigen badkamer, professionele keuken, bar, verschillende stubes en wellness.
Chalet Ittererwirt ligt in het centrum van het rustige en gemoedelijke plaatsje Itter. Op 600 meter afstand vind je de oefenweide met twee liften voor de beginners. Kun je al skiën? Dan pak je de gratis skibus naar de Salvista Gondelbahn op 2,5 km afstand. Met deze gondel kom je direct in het skigebied van de Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental met uitdagende pistes voor verschillende niveaus.
In Itter is een bakker en kleine supermarkt. Voor grotere supermarkten, een meer keuze aan winkels, bars en restaurants kun je naar Hopfgarten (3 km afstand) of het meer levendige Söll (op 4 km afstand).
Chalet Ittererwirt beschikt over een skikelder, twee terrassen met meubilair, bbq en twintig parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet ittererwirt - 27-37 personen

De ligging van "chalet ittererwirt - 27-37 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.