Chalet-appartement Landhof Type 4 - 6-8 personen

1.5 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden.
De gastvrije familie heeft de chalet-appartementen gezellig en met oog voor detail ingericht. Na een dag op de piste kan je heerlijk ontspannen in de wellnessruimte met o.a. Finse sauna, whirlpool, infraroodcabine, relaxstoelen en kun je gebruikmaken van een massage. Er is een fitnessruimte en serre met toegang tot het verwarmde openlucht zwembad (32 °C, 1.40 meter diep) en de bar. Voor kinderen is er een speelruimte met o.a. klimrekken, een glijbaan, speelhuis, blokken en kinderbioscoop. Tevens is er een kinderboerderij.
Bij chalet-appartement Landhof is het mogelijk om bio-eieren en boerenmelk te kopen en kan je gebruikmaken van een broodjes- en krantenservice. Verder is er een lift, wasserette en zijn er parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement landhof type 4 - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement landhof type 4 - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.