Chalet Resort Brixen - 4-6 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Resort Brixen bestaat uit 16 houten en sfeervolle chalets met een rustige en zonnige ligging aan de dorpsrand van Brixen im Thale. Je kunt op de ski's naar het dalstation van Brixen (met directe aansluiting op het skigebied Wilder Kaiser/Brixental) en na een enerverende dag ski je terug tot aan het Resort Brixen. Wil je liever elders in het skigebied beginnen of liever niet op de ski's naar het dalstation? Dan pak je de gratis skibus die op 100 meter afstand stopt. Direct naast het chaletdorp is een oefenweide met sleeplift die af en toe 's avonds verlicht zijn. Ook kun je hier rodelen.
Het gemoedelijke centrum van Brixen ligt op 1 kilometer afstand. Hier vind je een paar winkels en restaurants. Bij Resort Brixen is echter ook een restaurant: The Campers. Hier heb je een uitgebreide keuze uit verschillende gerechten en is het mogelijk om een ontbijt te boeken. Ook vindt hier vaak een gezellige après-ski plaats.
Resort Brixen heeft een receptie, stube, televisieruimte, bar, terras en parkeerplaats. Tegen betaling is Wi-Fi mogelijk. Het is mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van de wellness in Vital & Sporthotel. Hier vind je o.a. een overdekt zwembad en sauna's en het hotel ligt op 1 kilometer afstand.

Boekingsinformatie

Ligging chalet resort brixen - 4-6 personen

De ligging van "chalet resort brixen - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.