Appartement Brunner Komfort - 6 personen

0.4 / 23 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Brunner heeft in december 2015 zijn deuren geopend. De ligging is fantastisch, in het centrum van Niederau en direct naast de Markbachjochbahn skilift en piste. De skibus stopt voor de deur.
Naar de Schatzberg bij Auffach is het ca. 10 minuten rijden, dit kan tevens met de skibus. Het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau beschikt over 145 km piste. Voor nog meer variatie kun je tevens ca. 15 minuten rijden naar Hopfgarten en vanaf daar via de Salvenbahn het skigebied Wilder Kaiser – Brixental in (279 km piste).
Restaurants, bars en winkels liggen in de nabije omgeving.
Brunner beschikt over 7 luxe appartementen en heeft een receptie, restaurant, lift, skiberging en parkeerplaatsen. Je mag gratis gebruik maken van de sauna in appartementen Vicky (ca. 300 meter afstand).
De liften zullen in Niederau op 27 maart sluiten. Je kunt nog wel met de postbus of eigen auto naar Auffach waar de liften nog open zullen zijn tot 3 april.

Boekingsinformatie

Ligging appartement brunner komfort - 6 personen

De ligging van "appartement brunner komfort - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.