Appartement Vicky - 6 personen

1.1 / 8 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartementen Vicky is rustig en zonnig gelegen vlakbij het centrum en heeft een prachtig uitzicht over de omliggende bergen. De lift Markbachjoch ligt op slechts 300 meter afstand. Naar de Schatzberg bij Auffach is het ca. 10 minuten rijden, dit kan tevens met de skibus. Voor nog meer variatie kun je tevens ca. 15 minuten rijden naar Hopfgarten en vanaf daar via de Salvenbahn het skigebied Wilder Kaiser – Brixental.
De appartementen zijn allen familievriendelijk en zeer ruim, liefdevol en landelijk ingericht. Tevens beschikt elk appartement over een privé infrarood-cabine. Om te relaxen na een dag inspannen, kun je genieten in de recreatiezaal, met o.a. een pooltafel, gelegen naast de receptie. Of je kunt ontspannen in de gezamenlijke sauna (gratis)! Er is tevens een lift.
De liften zullen in Niederau op 27 maart sluiten. Je kunt nog wel met de postbus of eigen auto naar Auffach waar de liften nog open zullen zijn tot 3 april.

Boekingsinformatie

Ligging appartement vicky - 6 personen

De ligging van "appartement vicky - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.