Chalet Feriendorf Wildschönau - 6 personen

0.6 / 15 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Dit recent gebouwde chaletpark bestaat uit 14 twee-onder-één-kapchalets in Tiroler stijl. Het park is ideaal gelegen, zonnig en dichtbij het centrum van Niederau. Vanuit het park is het ca. 350 meter van de skilift Markbachjoch. Naar het tweede skigebied van de Wildschönau, de Schatzberg bij Auffach met voornamelijk rode pistes, is ca. 10 minuten rijden, dit is tevens met de skibus te bereiken. Het gehele Ski Juwel skigebied beschikt over 145 km piste.
Het chaletpark Feriendorf Wildschönau heeft een centrale ligging. Met de auto kun je namelijk ook in ca. 10 minuten naar Hopfgarten rijden, waarna je via de Salvenbahn het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental in kunt met nog eens 279 km piste.
De chalets hebben een gemoedelijke sfeer en een gezellige inrichting. Bij iedere woning zijn twee parkeerplaatsen, waarvan één overdekt.
Gasten Feriendorf Wildschönau ontvangen bij aankomst de Erlebniscard Wildschönau. Hiermee kan je gratis gebruik maken van de skibus tussen Niederau - Oberau - Auffach en de avondbus op donderdag en vrijdag. Twee gratis wandelingen onder begeleiding, een sneeuwschoenwandeling inclusief verhuur van sneeuwschoenen en gratis entree in het "Bergbauer" museum.
De liften zullen in Niederau op 27 maart sluiten. Je kunt nog wel met de postbus of eigen auto naar Auffach waar de liften nog open zullen zijn tot 3 april.

Boekingsinformatie

Ligging chalet feriendorf wildschönau - 6 personen

De ligging van "chalet feriendorf wildschönau - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.