Chalet Arlbergblick - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Arlbergblick heeft een rustige ligging in Unterverill boven het dorp Strengen am Arlberg, nabij Sankt Anton am Arlberg. Het is de ideale uitvalbasis voor wintersporters die graag in Sankt Anton am Arlberg willen skiën maar in een naastgelegen plaats willen overnachten vanwege het gunstige prijsplaatje en de rustige omgeving. De dichtstbijzijnde skilift in Sankt Anton am Arlberg ‘Nassereinbahn’ ligt op ca. 16 km afstand van chalet Arlbergblick. De gratis skibus stopt op ca. 2 km afstand, deze brengt je binnen twintig minuten naar deze skilift. Wil je meerdere skigebieden ontdekken, rij dan ook eens met je auto in ca. een half uurtje naar het welbekende Ischgl!
Het centrum van het authentieke Strengen ligt op 3 km afstand. Hier vind je enkele faciliteiten zoals een supermarkt, bakkerij, winkel en een eetgelegenheid. Voor meer faciliteiten en de bruisende aprés-ski kun je het beste naar het naastgelegen en bekende Sankt Anton am Arlberg. Hier vind je diverse hippe uitgaansgelegenheden.
Door de wat hogere ligging van het comfortabele chalet heb je een prachtig uitzicht over de rest van de omgeving. Let op: sneeuwkettingen aanbevolen. Het chalet is in typisch Tirolerstijl ingericht wat voor een warme en knusse uitstraling zorgt. Na een dag actief op de piste kun je lekker opwarmen bij de open haard. Verder is er parkeerplaats aanwezig en is er op aanvraag een boodschappenpakket mogelijk bij aankomst.

Boekingsinformatie

Ligging chalet arlbergblick - 8 personen

De ligging van "chalet arlbergblick - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.