Chalet Arlberghöhe inclusief catering - 55-65 personen

65
Chalet.nl logo

Op zoek naar een groot catered chalet aan de piste? Dan moet je bij chalet Arlberghöhe zijn. Dit ski-in, ski-out chalet ligt in St. Christoph am Arlberg en heeft vanuit het zonneterras een prachtig uitzicht over de piste. De 4-persoons stoeltjeslift St. Christophbahn ligt naast het chalet en brengt je naar het midden van het skigebied Ski Arlberg met ongeveer 300 km aan pistes.
In het kleine centrum van St. Christoph am Arlberg kun je een sportwinkel en restaurant vinden. Meer faciliteiten kun je vinden in St. Anton am Arlberg op circa 7 km, ongeveer 10 minuten rijden.
Chalet Arlberghöhe wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt gewoon volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.
Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder in de tekst niet omschreven.

Boekingsinformatie

Ligging chalet arlberghöhe inclusief catering - 55-65 personen

De ligging van "chalet arlberghöhe inclusief catering - 55-65 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.